Start PreSale Klipper

13-10-2021

Door: De Elementen


Op donderdag 14 oktober 2021 start de PreSale van Klipper. Door middel van de PreSale heb je als geïnteresseerde zelf invloed om een woning te reserveren. Dit in tegenstelling tot andere methodes zoals toewijzing op basis van inkomen en vermogen of een blinde loting. Om precies 09.00 uur openen wij het digitale PreSale loket. In ons proces speelt tijdsvolgorde een grote rol. Zodra het digitale PreSale loket opent, is het zaak om zo snel mogelijk de bevestiging van het door jou ingevulde PreSale formulier in te zenden naar woningcoach@vorm.nl. Doe dat niet voor 09.00 uur. Bevestigingen van de PreSale formulieren die voor 09.00 uur binnenkomen nemen we niet in behandeling, dat zou oneerlijk zijn. Meer informatie kijk op de website

Start PreSale Klipper

Start PreSale Klipper

Op donderdag 14 oktober 2021 start de PreSale van Klipper. Door middel van de PreSale heb je als geïnteresseerde zelf invloed om een woning te reserveren. Dit in tegenstelling tot andere methodes zoals toewijzing op basis van inkomen en vermogen of een blinde loting. Om precies 09.00 uur openen wij het digitale PreSale loket. In ons proces speelt tijdsvolgorde een grote rol. Zodra het digitale PreSale loket opent, is het zaak om zo snel mogelijk de bevestiging van het door jou ingevulde PreSale formulier in te zenden naar woningcoach@vorm.nl. Doe dat niet voor 09.00 uur. Bevestigingen van de PreSale formulieren die voor 09.00 uur binnenkomen nemen we niet in behandeling, dat zou oneerlijk zijn.  

Het PreSale formulier kun je terug vinden bij: Informatie - Enquêtes in je persoonlijke woningdossier van Klipper. In je persoonlijke woningdossier kun je dus vanaf nu op je gemak het gehele PreSale formulier invullen en je voorkeuren voor je favoriete woningen aangeven. Nadat je het PreSale formulier volledig hebt ingevuld, klik je op verzenden. Nadat je het PreSale formulier hebt verzonden, ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging. Deze bevestiging  mail je vervolgens op donderdag 14 oktober 2021 om 09.00 uur naar woningcoach@vorm.nl.

Eén van de VORM woningcoaches zal binnenkort alvast contact met je opnemen om het door jou ingevulde PreSale formulier te bespreken én om alvast het project en al je overige vragen met je door te nemen. 

Doe je mee met de PreSale en heb je de bevestiging gemaild, dan zal VORM Sales & Finance na 14 oktober 09.00 uur 's-ochtends contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek met je in te plannen. De kennismakingsgesprekken zullen online plaatsvinden en starten op woensdag 20 oktober 2021 om 09.00 uur. Aan het einde van het kennismakingsgesprek, wanneer een woning in Klipper haalbaar en betaalbaar voor jou is, kun je de woning reserveren of je opgeven als voorrangskandidaat.

 

De prijzen zijn bekend!
In Klipper komen 48 eengezinswoningen met een ruime achtertuin in diverse types en woningbreedtes. Alle woningen hebben drie volledige woonlagen met beneden een comfortabele living met een open keuken, standaard drie ruime slaapkamers en een luxe badkamer op de eerste verdieping. De tweede verdieping – met een aparte technische ruimte – is nog geheel naar eigen wens in te vullen. 

Alle woningtypes op een rij
Type A

Woningtype A is een aangename eengezinswoning met een breedte van 5,10 meter en een diepte van 10,76 meter. Met een woonoppervlakte van ca. 125 m2 beschik je over een ruime woonkamer met open keuken op de begane grond waarin je als stel of nieuw gezin optimaal kunt genieten. Op de eerste verdieping zijn er standaard maar liefst drie slaapkamers en een badkamer met toilet. Heb je behoefte aan een hobbykamer of een walk-in closet? Deel dan de ruime zolder op de tweede verdieping volledig naar eigen wens in. De woningen zijn op een schitterende locatie in de wijk gelegen en beschikken elk over een achtertuin met een diepte van circa 10 meter. Woningtype A wordt in verschillende gevelkleuren en -indelingen uitgevoerd, dus kies het bouwnummer met jouw voorkeur.


Type B

Woningtype B is een gezellige eengezinswoning met een breedte van 5,40 meter en een diepte van 10,76 meter. Hierdoor heb je zonder uitbouw standaard al een woonoppervlakte van 133 m2. Door de open trap in de woonkamer, heb je extra veel ruimte om te spelen met zitjes en speelhoekjes. Heb je echter meer behoefte aan veel opbergruimte? Dan is er natuurlijk de mogelijkheid om voor een trapkast te kiezen. Kies je voor nog meer leefruimte op de begane grond, kies dan een van de uitbouwen. Op de eerste verdieping is ruimte voor 3 slaapkamers en een ruime badkamer met toilet. De tweede verdieping kun je zelf nog naar eigen wens indelen, hier is bijvoorbeeld nog ruimte voor 2 extra kamers. De woningen zijn op een schitterende locatie in de wijk gelegen en beschikken elk over een diepe achtertuin van circa 10 meter. Ook woningtype B wordt in verschillende gevelkleuren en -indelingen uitgevoerd, dus kies ook hier jouw favoriete bouwnummer. Zo zijn er ook twee bouwnummers al standaard uitgevoerd met een erker voor een extra lichte en ruime living.


Type C
Woningtype C, de 2 unieke grote XL eengezinswoningen, hebben een breedte van 6,00 meter en een diepte van 10,76 meter. In de woning vind je een woonkamer met een open keuken en door de woonoppervlakte van maar liefst ca. 149 m2 is er meer dan genoeg ruimte voor jou en jouw gezin. Op de eerste verdieping ben je standaard voorzien van vier slaapkamers en een badkamer met toilet. De ruime zolder op de tweede etage kun je naar eigen wens indelen. Creëer hier bijvoorbeeld een heerlijke thuiswerkplek of hobbyruimte. Benieuwd naar de andere opties? Vraag ernaar bij onze Woningcoaches. Aan de achterkant van elke woning geniet je van een diepe achtertuin van ca. 10 meter waarmee je van elk moment buiten een feestje maakt.


Type E
De kadewoningen, type E, hebben een breedte van 5,40 meter en een diepte van 9,56 meter. Het woonoppervlakte bedraagt mede door het platte dak, dus drie volledige woonlagen, een zeer royale 133m².

Op de begane grond vind je de entree, het toilet en een royale woonkamer met leefkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst drie ruime slaapkamers en een badkamer met douche en tweede toilet. De zolderverdieping kan nog naar eigen wens worden ingedeeld. Een werk- en hobbykamer, een slaapkamer of een gameroom? Vraag naar de verschillende opties bij onze kopersadviseurs.

Naast de riante woonruimte beschikken de woningen ook over een heerlijke achtertuin. De achtertuinen zijn gelegen op het zuidoosten en hebben een diepte tot wel ca. 12,5 meter! De kadewoningen worden uitgevoerd in verschillende gevelvarianten, dus kies het bouwnummer met jouw favoriete gevelstijl.

 

Duurzaamheidshypotheek
Omdat het project Klipper duurzaam gebouwd wordt, heb je als koper recht op allerlei hypotheekvoordelen. Zo heb je recht op stevig lagere rentes, kun je meer lenen en heb je betere voorwaarden. Dat noemen we een Duurzaamheidshypotheek. Onze hypotheekspecialisten leggen je graag uit hoe jij het beste kan profiteren van al die voordelen binnen jouw EIGEN Duurzaamheidshypotheek. Lagere maandlasten zijn altijd welkom, toch? Je kunt je verwachte maandkosten uitrekenen met onze maandlastencalculator of neem contact op met VORM Sales & Finance!
 

Contact & informatie
Heb je nog vragen over Klipper? Kijk dan op de website of neem direct contact op met de woningcoaches.

De woningcoaches van VORM Sales & Finance zijn te bereiken via 0186-618777 en vraag naar Enny of Priscilla. Je mag de woningcoaches ook mailen. Dit kan via woningcoach@vorm.nl.

Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Verkoopteam Klipper Spijkenisse
 

Dit project is een ontwikkeling van VOF Dijkzone bestaande uit Dura Vermeer / Ballast Nedam / VORM