Rederij

25-07-2022

Door: De Elementen


In Rederij zullen kadewoningen en appartementen te vinden zijn. De woningen zijn natuurlijk energieneutraal, en daar mee helemaal klaar voor de toekomst!

Rederij

Het nieuw te ontwikkelen deelgebied Rederij wordt stoer! Met een mix van kadewoningen en appartementen is er voor ieder wat wils 🏡
📐Ontwikkelaar VORM is nog druk bezig met het project VORM te geven maar deze woningen zullen in ieder geval in Rederij te vinden zijn:

Appartementen variërend in grootte van ca. 80 m2 tot ca. 110 m2
Kadewoningen van 5,1 meter en een woonoppervlakte van ca. 126 m2
Kadewoningen van 5,4 meter en een woonoppervlakte van ca. 133m2
Kadewoningen van 6 meter en een woonoppervlakte van ca. 149 m2


Let op:
De situatietekening is indicatief. Het openbaar gebied wordt nog nader uitgewerkt en derhalve kunnen zich nog wijzigingen voordoen ten opzichte van deze tekening. De uiteindelijke uitvoering van het plan kan verschillen van onderhavige situatietekening. Positie lichtmasten, trafo, opstelplaatsen vuilcontainer wordt door de gemeente bepaald tijdens woonrijp fase. Er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Wil je de ontwikkelingen rondom de nieuwbouwwoningen in Rederij op de voet volgen? Altijd als eerste het nieuws ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates per e-mail.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief