Klipper

12-07-2021

Door: De Elementen


Na het succesvolle plan Aak presenteren wij het volgende deelplan Klipper! Klipper bestaat uit 48 energieneutrale, slimme eengezinswoningeng, variërend met zadeldaken en platte daken, verdeeld over 4 woningtypes.

Klipper is op dit moment nog in ontwikkeling, blijf ons de komende periode volgen zodat je op de hoogte bent en blijft van de laatste ontwikkelingen. Naar verwachting gaat Klipper na de zomer van 2021 in PreSale.

Wij vertellen je nu graag meer over de verschillende woningtypes:

Klipper

Type A

Woningtype A is een aangename eengezinswoning met een breedte van 5,10 meter en een diepte van 10,76 meter. Met een woonoppervlakte van ca. 125 m2 beschik je over een ruime woonkamer met open keuken op de begane grond waarin je als stel of nieuw gezin optimaal kunt genieten. Op de eerste verdieping zijn er standaard maar liefst drie slaapkamers en een badkamer met toilet. Heb je behoefte aan een hobbykamer of een walk-in closet? Deel dan de ruime zolder op de tweede verdieping volledig naar eigen wens in. De woningen zijn op een schitterende locatie in de wijk gelegen en beschikken elk over een achtertuin met een diepte van circa 10 meter! Woningtype A wordt in verschillende gevelkleuren en -indelingen uitgevoerd, dus kies het bouwnummer met jouw voorkeur!Type B

Woningtype B is een gezellige eengezinswoning met een breedte van 5,40 meter en een diepte van 10,76 meter. Hierdoor heb je zonder uitbouw standaard al een woonoppervlakte van 133 m2. Door de open trap in de woonkamer, heb je extra veel ruimte om te spelen met zitjes en speelhoekjes. Heb je echter meer behoefte aan veel opbergruimte? Dan is er natuurlijk de mogelijkheid om voor een trapkast te kiezen. Kies je voor nog meer leefruimte op de begane grond, kies dan een van de uitbouwen. Op de eerste verdieping is ruimte voor 3 slaapkamers en een ruime badkamer met toilet. De tweede verdieping kun je zelf nog naar eigen wens indelen, hier is bijvoorbeeld nog ruimte voor 2 extra kamers. De woningen zijn op een schitterende locatie in de wijk gelegen en beschikken elk over een diepe achtertuin van circa 10 meter. Ook woningtype B wordt in verschillende gevelkleuren en -indelingen uitgevoerd, dus kies ook hier jouw favoriete bouwnummer. Zo zijn er ook twee bouwnummers al standaard uitgevoerd met een erker voor een extra lichte en ruime living!Type C
Woningtype C, de 2 unieke grote XL eengezinswoningen, hebben een breedte van 6,00 meter en een diepte van 10,76 meter. In de woning vind je een woonkamer met een open keuken en door de woonoppervlakte van maar liefst ca. 149 m2 is er meer dan genoeg ruimte voor jou en jouw gezin. Op de eerste verdieping ben je standaard voorzien van vier slaapkamers en een badkamer met toilet. De ruime zolder op de tweede etage kun je naar eigen wens indelen. Creëer hier bijvoorbeeld een heerlijke thuiswerkplek of hobbyruimte. Benieuwd naar de andere opties? Vraag ernaar bij onze Woningcoaches. Aan de achterkant van elke woning geniet je van een diepe achtertuin van ca. 10 meter waarmee je van elk moment buiten een feestje maakt.Type E
De kadewoningen, type E, hebben een breedte van 5,40 meter en een diepte van 9,56 meter. Het woonoppervlakte bedraagt mede door het platte dak, dus drie volledige woonlagen, een zeer royale 133m².

Op de begane grond vind je de entree, het toilet en een royale woonkamer met leefkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst drie ruime slaapkamers en een badkamer met douche en tweede toilet. De zolderverdieping kan nog naar eigen wens worden ingedeeld. Een werk- en hobbykamer, een slaapkamer of een gameroom? Vraag naar de verschillende opties bij onze kopersadviseurs.

Naast de riante woonruimte beschikken de woningen ook over een heerlijke achtertuin. De achtertuinen zijn gelegen op het zuidoosten en hebben een diepte tot wel ca. 12,5 meter! De kadewoningen worden uitgevoerd in verschillende gevelvarianten, dus kies het bouwnummer met jouw favoriete gevelstyle.

Contact & informatie
Heb je nog vragen over Klipper? Kijk dan op de website www.vorm.nl/klipper of neem direct contact op met de woningcoaches.

De woningcoaches van VORM Sales & Finance zijn te bereiken via 0186-618777 en vraag naar Enny of Priscilla. Je mag de woningcoaches ook mailen. Dit kan via woningcoach@vorm.nl.

Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Verkoopteam Klipper Spijkenisse
 

Dit project is een ontwikkeling van VOF Dijkzone bestaande uit Dura Vermeer / Ballast Nedam / VORM