Het Terras aan de Maas

Het Terras aan de Maas – Toren II
Op verschillende verdiepingen zijn nog diverse appartementen beschikbaar. Kijk voor het actuele aanbod op de website van Het Terras aan de Maas en vul het interesseformulier in. Het Terras aan de Maas toren II bestaat uit 116 nieuwbouw koopappartementen en penthouses aan Oude Maas in Spijkenisse. De bouw is inmiddels gestart.

Nieuwe toren Terras aan de Maas: driekamerappartementen en penthouses
Het gaat in bijna alle gevallen om driekamerappartementen. Toch zijn de verschillen groot. Niet alleen qua hoogte en ligging, ook qua woonruime en uitzicht. De woonoppervlaktes van de driekamerappartementen variëren van 77,5 tot 96 vierkante meter. Er is dus volop keuze, ook al omdat je je appartement naar wens kunt indelen. De penthouses, bovenop de toren, worden nog groter. Die krijgen woonoppervlaktes van zo’n 100 tot circa 150 vierkante meter.

Ook komt er in Toren II een nieuwe woningtype, namelijk de vijf woningen op de begane grond. Deze woningen, met oppervlaktes tussen zeventig en tachtig vierkante meter en extra hoge plafonds, zijn nu ook in de verkoop.

Geweldig uitzicht over Oude Maas of achterland Spijkenisse

Terras aan de Maas is een dubbelproject, met twee vergelijkbare appartemententorens. Kenmerkend voor het project zijn de grillig vormgegeven terrassen. Vanaf deze terrassen heb je een geweldig uitzicht over de Oude Maas, het groene achterland van Spijkenisse of de dynamische haven van Rotterdam. Zoals vanaf het begin de bedoeling was, wordt de tweede toren iets lager dan de eerste. De afstand tussen beide gebouwen wordt circa veertig meter.