Het Land

…van de jaren dertig

Een wijk die meteen vertrouwd aanvoelt. Hoe kan het ook anders: de architectuur lijkt zo weggelopen uit de jaren dertig van de vorige eeuw. De stijl die nog altijd aanspreekt. En in het oog springt door leuke details als erkers, dakoverstekken en metselverbanden. Ook in opzet lijkt Het Land op zo’n wijk van vroeger. Met brede straten en grote voortuinen.

 

Status

Fase 14 – is nu in de verkoop. Het Land fase 14 bestaat uit 17 woningen, gebouwd in de geliefde jaren 30-stijl. Er zullen twee-onder-één-kapwoningen in twee verschillende varianten worden gerealiseerd. Daarnaast zullen er ook 6 geschakelde twee-onder-één-kapwoningen en één vrijstaande villa gebouwd worden. De woningen hebben een brede én diepe tuin met aan het einde afgesloten met een eigen privé vlonder boven het water. De achtertuinen kijken uit op het reeds aangelegde volwassen Vier Werelden Park. Aan de voorkant van de woningen zal ook een bepaalde groenzone met stroken worden ingericht, waardoor het profiel van de toegangsstraat in de brede groene Arnout van Westenrijklaan thuis past. De tweekappers en vrijstaande woningen hebben parkeren op eigen terrein, vlakbij is ook een openbaar parkeergebied aanwezig. Het laatste nieuws vindt u op de projectwebsite.

Belangstelling

Heeft u belangstelling in één van de woningen van het nieuwbouwproject Het Land in Spijkenisse? Schrijf u dan snel in als belangstellende.