De Haven

Stoer. Dat is het om straks in De Haven Spijkenisse te wonen. Kadewoningen en appartementen weerspiegelen in het water. Bootjes dobberen op het water heen en weer. U hoort touwen die tegen de masten van de zeilboten aan tikken en de vogels die met hun getjilp boven het water vliegen.

De Haven Spijkenisse is het laatste deelgebied in wijk De Elementen. Deze jachthaven kent straks een divers aanbod aan nieuwbouwwoningen in allerlei verschillende stijlen. Van stoere pakhuizen tot statige notariswoningen. Maar ook herenhuizen, tweekappers en appartementen. Alles wordt gebouwd in kleine buurtjes. Welk keuze u ook maakt, wonen in De Haven Spijkenisse is een genot. Comfortabel, sfeervol en een knipoog naar de rijke historie die de omgeving kent. En voor wie letterlijk wil aanmeren in De Haven bestaat de mogelijkheid om nagenoeg voor de eigen deur een ligplaats te kopen.

Status

SCHIPPER – Deelgebied Schipper is in voorbereiding. Wilt u meer weten over wonen in Schipper? Kijk dan op de projectwebsite.

Deelgebieden Fregat, Sluis, Botter en Veerkade Fase 1 zijn opgeleverd. Deelgebied Schoener wordt in april en mei 2021 opgeleverd. Veerkade Fase 2 is uitverkocht en momenteel in voorbereiding.

Belangstelling

Heeft u belangstelling in één van de woningen van het nieuwbouwproject De Haven in Spijkenisse? Schrijf u dan snel in als belangstellende.