De Haven

Stoer. Dat is het om straks in De Haven Spijkenisse te wonen. Kadewoningen en appartementen weerspiegelen in het water. Bootjes dobberen op het water heen en weer. U hoort touwen die tegen de masten van de zeilboten aan tikken en de vogels die met hun getjilp boven het water vliegen.

De Haven Spijkenisse is het laatste deelgebied in wijk De Elementen. Deze jachthaven kent straks een divers aanbod aan nieuwbouwwoningen in allerlei verschillende stijlen. Van stoere pakhuizen tot statige notariswoningen. Maar ook herenhuizen, tweekappers en appartementen. Alles wordt gebouwd in kleine buurtjes. Welk keuze u ook maakt, wonen in De Haven Spijkenisse is een genot. Comfortabel, sfeervol en een knipoog naar de rijke historie die de omgeving kent.

Status

FREGAT – Uitverkocht!

SLUIS – Uitverkocht!

BOTTER – In verkoop, het actuele aanbod vindt u op de website van De Haven. Botter bestaat uit 38 woningen, waarvan 10 havenwoningen en 28 dokwoningen. De dokwoning is er in twee varianten: de Droogdok vanaf 125 m2 en de Bouwdok vanaf 133 m2. De koopsommen beginnen bij  € 268.950,- v.o.n. De bekende woningen uit Sluis komen terug: de Kadewoningen, het Pakhuis en het Herenpand. De koopsommen beginnen bij € 386.950,- v.o.n. Op de projectwebsite kunt u de brochure downloaden.

VEERKADE – Binnenkort in verkoop. Dit plan bestaat uit 18 ruime kadewoningen en 31 appartementen. De kadewoningen hebben een oppervlak tussen 156 m2 en 205 m2 en om deze woningen nog ruimer te maken zijn ze allemaal ontworpen met een vide. Daarnaast hebben alle kadewoningen aan de achterzijde een 14 meter diepe tuin én een eigen garage. Bij de appartementen is er keus uit woningen van 72 m2 tot 184 m2. Kiest u een woning met uitzicht op de haven? Of kijkt u liever uit over de Maas? Het kan allemaal aan de Veerkade! Het laatste nieuws vindt u op de projectwebsite.

Belangstelling

Heeft u belangstelling in één van de woningen van het nieuwbouwproject De Haven in Spijkenisse? Schrijf u dan snel in als belangstellende.