Deelgebieden Fregat, Sluis en Botter

5 maanden geleden

Inmiddels is zijn de eerste deelprojecten van De Haven alweer even opgeleverd en bewoond. Op de foto’s zie je de deelgebieden Fregat, Sluis en Botter. Deze foto’s ontvingen wij van de bouwer van deze deelgebieden Dura Vermeer. In de havenkom wordt ook al goed gebruik gemaakt van de ligplaatsen door de bewoners. Op de achtergrond […]

5 maanden geleden

Inmiddels is zijn de eerste deelprojecten van De Haven alweer even opgeleverd en bewoond. Op de foto’s zie je de deelgebieden Fregat, Sluis en Botter. Deze foto’s ontvingen wij van de bouwer van deze deelgebieden Dura Vermeer.

In de havenkom wordt ook al goed gebruik gemaakt van de ligplaatsen door de bewoners. Op de achtergrond zijn ook de werkzaamheden op de Veerkade goed zichtbaar!