Civieltechnische hoogstandjes in De Haven

2 maanden geleden

De afgelopen periode is er veel gebeurd in het project De Haven. We zijn bezig met de voorbereidingen voor het bouwrijp maken van de 2e fase van dit woningbouwproject. Sinds 2018 zijn er al 120 woningen in De Haven opgeleverd, maar we hebben er nog ca. 550 te bouwen! Maar eerst moet een groot deel […]

2 maanden geleden

De afgelopen periode is er veel gebeurd in het project De Haven. We zijn bezig met de voorbereidingen voor het bouwrijp maken van de 2e fase van dit woningbouwproject. Sinds 2018 zijn er al 120 woningen in De Haven opgeleverd, maar we hebben er nog ca. 550 te bouwen! Maar eerst moet een groot deel van het gebied nog gedempt worden en bouwrijp worden gemaakt. Zo zijn afgelopen zomer de damwanden geplaatst den wordt er momenteel door de aannemer door middel van een transportband over de haven grond achter de  damwanden gebracht zodat een deel van de haven gedempt wordt. Dit ziet er erg spectaculair uit!