Elementenhuis voorlopig gesloten

3 weken geleden

In verband met de uitbraak van het Corona virus heeft de gemeente Nissewaard besloten om de medewerkers zoveel mogelijk thuis te laten werken tot 6 april. Het Elementenhuis zal dan ook tot tenminste 6 april gesloten blijven. De medewerkers van het Projectteam zijn per mail gewoon bereikbaar. Makelaarskantoor TW3 is bereikbaar voor vragen over huur […]

3 weken geleden

In verband met de uitbraak van het Corona virus heeft de gemeente Nissewaard besloten om de medewerkers zoveel mogelijk thuis te laten werken tot 6 april. Het Elementenhuis zal dan ook tot tenminste 6 april gesloten blijven.

De medewerkers van het Projectteam zijn per mail gewoon bereikbaar.

Makelaarskantoor TW3 is bereikbaar voor vragen over huur en koop binnen De Elementen. Niels Zilverschoon is is contactpersoon voor de verkoop van de nieuwsbouw, Lisa Portier voor huur en koop binnen de Rokade. TW3 is telefonisch (010-3007117) en per mail (info@tw3.nl) bereikbaar.