Woonbeurs Nissewaard druk bezocht

2 jaar geleden

Op dinsdag 14 november vond dit jaar weer de Woonmarkt Nissewaard plaats. Met bijna 500 bezoekers was het erg druk in Theater de Stoep in Spijkenisse. Een van de trekkers was Toren B van nieuwbouwproject Het Terras aan de Maas.   Deze toren is onderdeel van De Elementen en krijgt 116 koopappartementen en 68 huurappartementen. De […]

2 jaar geleden

Op dinsdag 14 november vond dit jaar weer de Woonmarkt Nissewaard plaats. Met bijna 500 bezoekers was het erg druk in Theater de Stoep in Spijkenisse. Een van de trekkers was Toren B van nieuwbouwproject Het Terras aan de Maas.

 

Deze toren is onderdeel van De Elementen en krijgt 116 koopappartementen en 68 huurappartementen. De meeste appartementen krijgen drie kamers en woonoppervlaktes van 77,5 tot 96 vierkante meter. Boven op de toren komen de Kroonappartementen, die met woonoppervlaktes van 100 tot circa 150 meter nog groter zijn. Ook werd een prijsindicatie genoemd: vanaf ongeveer 250.000 euro (v.o.n.). Het project gaat binnenkort in verkoop. Volgens de huidige planning start in het derde kwartaal van 2018 de bouw. Twee jaar later zal de toren worden opgeleverd.

Naast het Terras aan de Maas werden in de stand van De Elementen ook de nog beschikbare woningen in deelgebied Sluis onder de aandacht gebracht. Daarnaast waren er impressies van het project Veerkade te zien. De bedoeling is om medio 2018 met dit deelproject in verkoop te gaan.