De Dijk

Prachtig uitzicht over de Oude Maas

Dat garantie van wonen in de luxe appartementengebouwen met een internationale uitstraling aan De Dijk. Hier zijn een veelvoud aan woningtypen te vinden, zowel koop als huur. Met Rokade biedt De Elementen ook huurders in de vrije sector de kans te wonen op deze unieke locatie. En zoals de naam al zegt woont u in Het Terras aan de Maas met een flinke buitenruimte.

Terras aan de Maas tweede toren

De tweede toren van Het Terras aan de Maas komt eraan! Het gebouw (toren B) krijgt 116 koopappartementen, waaronder een aantal penthouses. Het gaat in bijna alle gevallen om driekamerappartementen. Toch zijn de verschillen groot. Niet alleen qua hoogte en ligging, ook qua woonruimte. De woonoppervlaktes van de driekamerappartementen variëren van 77,5 tot 96 m2. Er is dus volop keuze, ook omdat je je appartement naar wens kunt inrichten . De penthouses, op de bovenste verdiepingen van de toren, worden nog groter. Die krijgen woonoppervlaktes van zo’n circa 100 tot 150 m2.

Commerciële ruimten langs de Maas

Lopend langs de Oude Maas zie je ook hier dat de wijk leeft. Ondernemers vestigen zich dan ook graag in De Elementen. Zo is er nu al een breed scale aan verschillende bedrijven: van een winkeltje tot een ontwikkelaar van e-business. Maar ook Humanitas heeft een vestiging aan De Dijk.

 

Vraag bij Het Elementenhuis naar de mogelijkheden om uw onderneming te vestigen aan De Dijk.